Podatki o podjetju

Polno ime: Slikopleskarstvo STILPLESK-Jan Popovič s.p.

Ulica:Cesta na Lenivec 22

Pošta: 6210 Sežana

Telef: 051 808 128

DŠ: 32045867

Matična št: 3463311000

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je star vsaj 18 let.

Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob registraciji in oddaji naročila.
Fizična oseba je tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. 
V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.
Trgovina “konoplja-vital” medsebojne obveznosti pri nakupih ureja na podlagi splošnih pogojev zakona o varstvu potrošnikov.

CENA IN DDV

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV.
Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko trgovine “konoplja-vital”. 
Popusti v spletni trgovini se ne seštevajo. 

Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb v trgovini “konoplja vital”.
Tekstovne napake so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

POSTOPEK NAROČANJA

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem (spletnim nakupovalcem) je sklenjena v trenutku, ko prodajalec potrdi naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za kupca.

Prodajalec kupcu, ki kupi izdelek v spletni trgovini konoplja-vital, izda elektronski račun, z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa z vrnitvijo kupljenega izdelka, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljavca in je kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

NAČIN PLAČILA

Izbirate lahko med sledečimi načini plačila:

 • nakazilo po predračunu: naročilo je potrebno najprej plačati po predračunu/naročilu, ki ga dobite na vaš e- naslov. Po prejetem nakazilu naročilo odpremimo;
 • preko PAYPAL sistema: naročilo se odpremi v najkrajšem možnem roku po prejemu naročila;
 • z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije.
 • Plačilo z kreditno kartico

IZDAJA RAČUNA

STILPLESK – Jan Popovič s.p. (konoplja-vital) ob dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu izda elektronski račun in ga pošlje na naveden kupčev e-naslov oz. ga priloži k pošiljki. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila…

POŠTNINA

Za dostavo pošiljk podjetja Stilplesk -Jan Popovič s.p. je odgovorna Pošta Slovenije, vendar si »konoplja-vital.si« pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnila bolj učinkovito.

Poštnina znaša 3,90 EUR ,pri plačilu po povzetju se zaračuna še 1 EUR.

 Pri naročilu nad 50 EUR je poštnina brezplačna.

ROK DOSTAVE NAROČENEGA BLAGA

Rok dostave je 1 – 7 delovnih dni (najpogosteje 1 do 2 dni, v kolikor se vam mudi nas lahko na to tudi opozorite in potrudili se bomo, da bo blago dostavljeno v najkrajšem možnem času).

SPLOŠNI POGOJI ZA DOSTAVO BLAGA

Priporočamo vam, da ob prevzemu preverite količino in kvaliteto.
Kupec se izrecno zavezuje, da se zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vse izdelke, ki so na zalogi dostavimo v 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila!  Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila.
Vse informacije o artiklih ali o dobavi so možne tudi po telefonu in sicer na Gsm: +386 51 808 128 in na e-mail:info@konoplja-vital.si
V primeru, da kupcu blaga sploh ne bo mogoče dostaviti, (zaradi ukinitve programa, razprodane zaloge idr.), ima kupec pravico zahtevati vračilo že plačane kupnine.

100% VAREN NAKUP – ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILA BLAGA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima kupec pravico, da v 14 dneh od datuma prejema blaga obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Odstop od pogodbe prosimo sporočite na e-poštni naslov info@konoplja-vital.
Vrnitev kupljenih izdelkov prodajalcu v roku za odstop od pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. 

Blago je potrebno vrniti nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po poslanem obvestilu iz prvega odstavka tega člena in sicer nepoškodovano in v nespremenjeni količini.  Morebitne stroške vračila krije kupec.Pakete z odkupninami ne sprejemamo! Šteje se, da  kupec pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Povrnitev opravljenih plačil po pogodbi bomo izvršili nemudoma oziroma najpozneje  v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

REKLAMACIJA OZ.POŠKODOVAN IZDELEK.

Izdelki, so pred pošiljanjem 2x pregledani, saj se trudimo, da bi se izognili temu, da stranka prejme poškodovano blago. V kolikor ste prejeli izdelek z napako ali poškodbo nas prosim o tem obvestite v roku 24 ur na  po prevzemu paketa in nam posredujte sliko poškodbe na e-poštni naslova info@konoplja-vital.

Izdelek mora imeti na sebi še originalno etiketo, zato stranke naprošamo, da izdelke pregledajo po prejetju oz. pri poskušanju izdelka(oblačila).

STVARNE oz. PRIKRITE NAPAKE

Prodajalec mora kupcu izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna:

 1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Si pa prodajalec pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v primeru:

 • da je vrnjeno blago poškodovano s strani kupca,
 • da vrnjeno blago nima varnostnega pečata oziroma ni v originalni embalaži,
 • če prodajalec ugotovi, da je izdelek poškodovan oziroma neuporaben kot posledica nepravilnega ravnanja kupca.

PRITOŽBE IN SPORI
V skladu z veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov se STILPLESK s.p.(konoplja-vital) trudi izpolnjevati svojo dolžnost glede obravnavanja pritožb.
Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@konoplja-vital.si lahko pa se tudi pokliče na tel.št. 051 808 128. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. STILPLESK s.p. bo v petih delovnih dneh potrdila, da je prejela pritožbo, sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnavala in ga vseskozi obveščala o poteku postopka. 
STILPLESK s.p. si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV

Trgovina “konoplja- vital” se zavezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen v primeru, ko je zahteva podana v pisni obliki s strani državnih ustanov. 

Če želite v trgovini “konoplja-vital” opraviti nakup, potrebujemo poleg navedenih podatkov, še vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu. 

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: info@konoplja-vital.si..

VARNOST SPLETNE TRGOVINE
V spletni trgovini “konoplja-vital” uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov. 


Hvala za zaupanje in lep pozdrav !